Kids friendly aviokompanije ➡ Turkish Airlines✈

Kids friendly aviokompanije ➡ Turkish Airlines✈

-Turkish Airlines je počeo svoje “putovanje” sa samo 5 aviona. Danas njihovu flotu čini 328 aviona, koji uključuju kargo avione i putničke avione.
– Stalni rast i razvoj Turkish Airlines je stavio ovu aviokompaniju među vodeće u svetu.

Zašto je Turkish Airlines kidsfriendly?
✔daju prednost ukrcavanju mališanima. Čak i za check in bi trebao da postoji odvojeni šalter gde se mozete brze chekirati, pa ga pogledom potražite J
✔moguća je rezervacija kreveca. Imajte u vidu da raspoloživost krevetaca zavisi i od leta i od vrste aviona kojim ćete leteti. Tako da je najbolje da pišete čim pre (kada su krevetci, odnosno, bassinets u avionu u pitanju). Takođe postoji ograničenje u dužini bebe i u težini.
✔postoji hrana za bebe, ali za dečije obroke bi valjalo proveriti. Pišite im najmanje 24h pre leta, kako biste dobili neophodnu informaciju. Za bebe je dozvoljeno da se nose kašice u količinama koje će pokriti dužinu puta. Gledajte da budu one manje.
✔zanimacije na pretek. U avionima dobijaju deca poklončiće, u zavisnosti od uzrasta i od leta. Takođe poseduju bogat program na malim ekranima.
✔imate pravo na 8kg torbe za vaše dete, kolica možete koristiti do samog ulaska u avion, kada će ga dežurni uzeti i ubaciti zajedno sa torbama. Kolica uglavnom prežive, ali možda nije loše razmisliti o nekim jeftinim za put.

Još par korisnih saveta:
-aerodrom u Istanbulu je jako veliki, i vodite računa da na vreme stignete do vašeg aviona.
-ima odvojenih prostorija gde je moguće presvući, podojiti ili nahraniti bebu
-ima restorana i klope 🙂

Srećan put!

Close Menu